МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Васил Найденов подкрепя с концерт в Ямбол Валентин Ревански и екипа му

Легендата на българската поп музика Васил Найденов ще представи грандиозен концерт в Ямбол навръх 50-годишнината от старта на творческата си кариера и 40-годишнината от първата голяма награда от „Златния орфей“.
Неподражаемият и обичан от редица поколения певец пристига в града на 25-ти октомври, за да подкрепи кандидата за кмет Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“.

Музикалните изяви на Васил Найденов започват през 1969 г. с Румен Бояджиев, Данчо Караджов и Георги Мишев в „Златни струни“. През 1979 г. печели „Златния орфей“, а песента от филма „Адаптация“ по музика и аранжимент на родения в Ямбол велик композитор Митко Щерев е обявена за „Мелодия на годината“. Васил Найденов известно време е и вокалист на „Диана-експерс“, негово е изпълнението на друг хит на Митко Щерев – „Синева“. А освен любимите на няколко поколения евъргрийни, на концерта в Ямбол певецът ще представи най-новата си песен „На случайна гара“, написана от композитора Стефан Димитров, по стихове на Иван Тенев и Александър Петров.

Участие ще вземат oще Тони Дачева, Ивет Костова, както и клуб по акробатика „Стефан Данчев“!
Концертът е подарък за всички ямболлии от кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип.

На 25 октомври, в центъра на Ямбол, от 18:00 часа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: „БСП-Тунджа“ дава приоритет на силната социална политика

Следваща новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Кандидатътна БСП-Тунджа за кмет на с.Завой представи управленската си програма

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.