МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: В с.Могила искат по– добри пътища и улици през следващия мандат на БСП-Тунджа

Топло и гостоприемно посрещна село Могила кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. За осигуреното ефективно улично осветление, за ремонта на читалищната сграда, за пълноценните социални услуги за всички възрасти благодариха хората. И поискаха още по– добри пътища и улици през следващия мандат.
Думи на благодарност за съвместната работа и категоричната си подкрепа за новия мандат отправиха Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа към кмета на селото Димитър Койчев. Той от своя страна сподели удовлетвореността си от партньорството и съвместните отговорности през изминалите четири години, изрази увереност в победата и пълноценната работа и през новия мандат.
За изявите на една от най – колоритните и самобитни тунджански кукерски групи, за майсторът на маски от селото, за щедрите и сърцати хора, за първото издание на Могила рок фест в подножието на Бакаджика, за нагласата за създаването на местен младежки фолклорен танцов състав беше още разговорът. А песните на Величка Русева, кръшните и дълги хора пред читалището бяха категорична заявка за сигурна и убедителна победа с номер 56.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Предишна новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Кандидатътна БСП-Тунджа за кмет на с.Завой представи управленската си програма

Следваща новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Енчо Керязов и Станислав Говедаров разкриха рецептата за възраждането на ямболския спорт .Масово спортно събитие се превърна в истински празник за ямболлии

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.