МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Валентин Ревански: „Благодаря на всички граждани за отправените покани за срещи с моя екип! „

Кандидатът за кмет Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ продължават срещите си с граждани на Ямбол и тази седмица. Във вторник, 15 октомври, от 17 часа те ще се отзоват на поканата на жители на к-с „Граф Игнатиев“. Срещата ще се проведе пред блок 56, но за нея са призовали и жители на съседни сгради, които години са подавали сигнали за неуредици в квартала до общината и до момента те не са решени, макар, че в кметството работят и техни съседи.
В 18 часа на 15 октомври Валентин Ревански и екипът му ще бъдат в к-с „В. Левски“ по покана на жителите на улиците „Емине“ и „Битоля“, където пък от години се оплакват от липсата на детски площадки, от чистотата, от разбитите тротоари и паркираните върху тях автомобили, както и от нередовния градски транспорт.

Посещенията на Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ по кварталите ще продължат и през следващите дни. Поканите от самите граждани не са случайни, коментират инициаторите на срещите. Валентин Ревански и преди кандидатирането си за кмет, и сега, продължава да помага на жителите на Ямбол. Вече са решени част от проблемите, които гражданите споделиха с Ревански на предходни срещи и за които общинската администрация от десетилетия не е реагирала. Повече информация може да намерите на сайта www.revanski.bg
През изминалата седмица екипът на Валентин Ревански проведе открит диалог и с жителите на к-с „Хале“, „Възраждане , „Г. Бенковски“, „Зорница“, както и с живущите около читалище „Зора-1945“.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Енчо Керязов и Станислав Говедаров разкриха рецептата за възраждането на ямболския спорт .Масово спортно събитие се превърна в истински празник за ямболлии

Следваща новина

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Договор за медийна услуга с НФСБ

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.